Uitsluiting door absenteïsme, legitimatie door stilte

Terwijl de laatste woorden van de legendarische Iron Maiden lied resoneren in mijn hoofd… Als ik een donkere weg lopen, ik ben een man die alleen loopt… "(Als ik een donkere weg loop, ik ben een man die alleen loopt), ik herinner me dat een keer, een jonge jongen van slechts tien jaar, was ik doodsbang door de nacht, en ik had vreselijke nachtmerries waar Gremlins (de beroemde wezens van de film met dezelfde naam) me Chasing, en ik was altijd in een staat van intense paniek toen ik droomde van die wezens die waren zo bang voor mij. De zwarte huur mij, de zwarte bang me, de zwarte was gevaarlijk. Ik kon alleen maar slapen met een Nightlight, die ik nog steeds herinner me precies het model, de kleur, het uiterlijk, het was mijn enige redding te hopen op een rustige nacht en serene dromen. Vandaag om negentien jaar goed gewogen, zwart doet me niet meer schrikken, ik zoek het, deze duisternis is mijn enige vriend. Ze troost me, verzekert me. Ik hou van haar zo veel als ik haat haar, en ik kijk haar recht in het oog. Ik merk op dat zij, ook levend maar vervormd, me op de zelfde manier waarneemt. Onze ogen snijden, onze wezens fuseren, eenzaamheid vliegt in een vluchtig moment, geschorst in de tijd… ik plotseling het gevoel licht… want het is haar, vandaag, mijn grote angst, mijn grote vijand, mijn ondraaglijke en onoverwinnelijke terreur. Want dit is mijn dagelijkse lot, een lange, eindeloze, bijna identieke dag Suite. En hoewel ik alles geprobeerd, zelfs wat ik niet in staat was om te durven denken om een dag te doen, het is er nog steeds, ondanks mijn inspanningen Titanic, intact, giechelen van mijn mislukkingen in de holte van mijn oor. Op een dag is ze delicaat gelegd op mijn bestaan, zoals een zware, zo zwaar gordijn, donker en ondoorzichtig, waardoor ik onzichtbaar voor alle ogen, en het geluid van mijn gehuil kan niet doorboren zijn stof zo dik als het harnas van de ridders van weleer. Dit is de manier waarop ik leef mijn isolement, dit is de visie die wordt afgedrukt in mijn gedachten als het me overweldigt. En terwijl sommige kunnen beweren overdrijving, een betraande klacht vals is, en als ze blijven in het denken, ze behoren tot die onmenselijke wezens die voortplanten de banalisering en de vermindering van het lijden van anderen, en door de manier, ik Schroef ze zo veel ze het meest walging me en maak me kotsen. Abyssus abyssum Invocat. /Caption Vandaag heb ik flora ontmoette voor de tweede keer. En voor, misschien, de eerste keer in mijn leven, een ander mens direct vertelde me dat ik getalenteerd was, dat ik waardevol was. Beter, bood zij me aan en moedigde me aan om deze vermeende talenten te gebruiken. Voor mijn plezier, en op hetzelfde moment voor een gemeenschappelijk goed. Of het nu rechtstreeks voor het voordeel van autistische personen van wie ik ben een lid (de leitmotiv van de vereniging die zij voordoet), of meer in het algemeen, om een stem te bieden. Een stem die zich uitdrukt. Een stem die dingen te zeggen heeft. Een stem die bestaat. Een stem die nederig spreekt in zijn naam, of ik wens en hoop op een dag, namens andere mensen. Mijn stem. Ik heb altijd al wilde een zanger, maar als de manier van Death Metal zanger lijkt niet de mijne te zijn, zou ik dat van het toetsenbord, en brieven, om mijn verhaal te vertellen, en die van anderen, of gewoon mijn versie van een verhaal. Na alle… Dit is waar het allemaal begon, dankzij de aanmoediging van een bepaalde Mina, op een blog genaamd "Stories of a Guy". Eindelijk… Ik leef voor de verhalen. En mijn verhaal voor mij, flora was bereid om te luisteren naar haar, en als ze luisterde naar haar, en ik narrais haar, ze antwoordde me zachtjes, teder, biedt mij een kans. Dit is hoe een deel van de zware sluier van eenzaamheid gelegd op mijn lichaam vloog weg, brak. Waar ik zo niet om het te vernietigen, beschadigen, scheurt het op, het duurde slechts een oor aandachtig naar mijn kreten om een deel te laten verdwijnen, en onthullen een fragiel wezen, opgerold, rillen met verdriet, gezicht vol van scheuren, bedelen met de hulp van zijn Eyed. Dit verhaal… het is niet alleen de mijne. Het is van een gemeenschappelijke verontrustende, weerzinwekkend, ergerlijk, wiens geweld van deze afschuwelijke waarheid is zonder gemeenschappelijke maatregelen en die de hele wereld heeft niets te geven een fuck zoals het is ongelooflijk. Door een stille consensus, het, wat ik zeg, zij, u, u, het, veroordeelt een groot aantal mensen, autistisch, schizofrenie, marginaal, verschillend, vreemd, origineel, gewond, ziek, homoseksueel, en zo vele anderen, tot de dood. Geen hoer ik ben niet overdrijven. Dood! De dood is soms de eerste echte vriend die de Living te ontmoeten. /Caption Hoeveel gevallen van overleden personen alleen in hun woningen, vergeten, zijn opgenomen dit jaar? Hoeveel zelfmoorden? Hoeveel mensen hebben gezien hun geest te breken om toevlucht te nemen in een woedende woede wraakzuchtige, het enige Fort geconfronteerd met de verschrikking van hun bestaan? een shit. Om eerlijk te zijn heb ik niet de nummers, maar wat het ook is, het is veel te veel, veel te hoog. En niet durven komen en liegen zeggen dat het niet elke fucking dag gebeuren op deze verdomde planeet. Het verschil leidt vandaag tot een ballingschap van een groot aantal mensen, want zwijgend, beetje bij beetje, ze verdwijnen, ongewenste, persona niet bekrast, worden ze afgesneden van de toegang tot verschillende plaatsen waar hun neven homo sapiens sapiens. Hun mogelijkheden atrofie, totdat ze vervluchtigen. Veroordeeld om thuis te blijven, bid dat iemand hun klaagzangen zal ontvangen, want het is hun enige hoop. Het spook van afwijzing zweeft om hen heen, het geïmpregneerd hun huid met zijn stank, ondermijnt hun vitale functie, en obliterates alle vreugde en hoop van de verlossing. Ze waarnemen de dood nadert door de hypnotische dans van de duisternis die blinds hen. Beetje bij beetje op de Bank van de samenleving, laten ze voor hun laatste reis, thuis, in een microkosmos in het midden van een planeet, onzichtbaar voor iedereen, tot een mooie dag… in hun wildste dromen… iemand de uitroeiingen van deze kloof van de duisternis , zijn Jet klauwen grijpen het been van de ongelukkige slachtoffer te zinken haar weer in hun hel, een eeuwig Boudoir of hun lijdensweg nog resoneren. En als er niemand is sterk genoeg om ze te trekken uit daar. Geloof me. Nooit meer zal je ze zien. En jullie zullen je nooit bewust zijn van wat jullie gemist hebben, of van wat jullie een ongelooflijk aantal mensen hebben veroordeeld. Voor eenzaamheid is een gesynchroniseerde genocide op ons hart, en onze vergeetachtigheid van de waarde van anderen. We zijn allemaal medeplichtigen. Weet ik. Ik heb door deze hel, en ik ben een van zijn overlevenden. Neem mijn woord voor. Je wilt niet in die duisternis vallen. Ik wil een stem voor deze mensen zijn, daar geplakt, helemaal naar beneden, waar het licht niet meer bestaat, en ik wens de stem te zijn die zij, ten slotte, horen. Mijn naam is Christopher. Aangenaam kennis te maken. Aan u die deze lijnen lezen, en u erkent het, ik groet u kostbaar leven en trotse broer van wapens… weet, mijn beste vriend, dat u niet meer alleen bent. Ik kan aan de kant van de engelen, maar denk niet voor een seconde dat ik een van hen. (Sherlock Series) /Caption En als de angst voor het donker van Iron Maiden eindigt, de woorden van oefeningen in zinloosheid VI van Mgla ECHO in mij, net als de takken van een boom gevangen in een majestueuze storm die ik bewonder in de verte met wonder. "Alsof je niet weet hoe het voelt om te verliezen alsof je niet weet hoe het voelt om te verliezen bij dobbelstenen met het lot alsof je niet weet wat het is om te verliezen alsof je niet wist wat het is om te verliezen in het gezicht van het lot…] Alsof alles moest worden gemaakt recht op een dag dromen niet uitkomen voor mensen zoals wij alsof alles werd gedaan om goed te zijn een dag dromen niet werkelijkheid worden voor mensen zoals wij […] Alsof dit alles was iets meer dan een andere voetnoot op een ansichtkaart van nergens een ander hoofdstuk in het handboek voor oefeningen in zinloosheid alsof het allemaal iets meer dan een andere voetnoot in een ansichtkaart verstuurd vanaf elke plek een Ander hoofdstuk in de handleiding van de oefeningen in zinloosheid»  

Geschreven door Christopher Emanuel. Zijn blog hier = > https://histoiresdunmec.wordpress.com/
Share

Geef een reactie