Dankzij de gevaren familie!

We zijn zeer gelukkig voor de organisatie van onze dag, operatie Blue socks. We krijgen veel steun, we zijn getuige van de vrijgevigheid van de mensen die ons willen helpen. We ontvingen voor deze dag gepersonaliseerde t-shirts en ballonnen en ondertekend door leden van de Hazard familie waaronder Eden en Thorgan. Als een moeder van een autistisch kind, autistische persoon en vrijwilliger bij de autisme Association in actie wil ik zeggen dat we allemaal zeer dankbaar voor de steun van Eden, Thorgan en de Hazard familie voor operatie sokken bleuesđź’™. Dank u voor onze kinderen, dank u voor hun dierbaren, dank u voor ons autistische mensen en voor alle mensen die betrokken zijn bij autisme. Dank u allen voor uw mobilisatie! Aspergirl & Idefix moeder van een mini Asperboys

Share

Geef een reactie